Tortelloni med räkor och avokado

image4 port.
500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto
1 msk rapsolja
1 hackad purjolök
1 krm svartpeppar
1,5 dl vitt vin
1 dl grädde
½-1 fiskbuljongtärning
ca. 1- 2 msk maizena, strö
1 dl hackad dill
2 tunt skivade avokado
300 g skalade räkor
körsbärstomater
1 dl riven parmesanost

Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna.

Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg. Tillsätt vin, grädde och fiskbuljong. Strö över maizenaredningen och koka någon minut.
Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor, tomater och parmesan. Servera genast.

 

 

Taggat:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: