Daimpannacotta med grädde och hallon

image5 portioner
4 dl grädde
1 dubbeldaim, knappt
120 g mjölkchoklad
2 gelatinblad

Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Ta den från värmen och rör ner mjölkchokladen och krossad Daim så det smälter. Rör ner de urkramade gelatinbladen. Häll upp i portionsskålar, se till att lite av daimcrunchet hamnar i varje skål (det lägger sig i botten). Ställ kallt minst 3 h och servera med en klick grädde och hallon. Mums!

Matplatsen– recept

 

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: