Torsk med kräftost

3-4 portioner
1 torskblock, 400 g
salt
citronpeppar
200 g kräftost (mjukost)
2 dl crème fraîche
rikligt med dill, färsk eller djupfryst
3/4 dl riven ost

Gör så här:

Tina torskblocket, dela och lägg sedan i en ugnssäker form. Salta och peppra.
Blanda kräftost, creme fraiche och dill i en bunke. Bred blandningen över fisken och strö sedan på riven ost. Gratinera i 200 grader i ca 25-30 minuter. Innertemperatur ca 56°C

Servera med kokt eller pressad potatis, ris eller något annat du tycker om. Lättkokt broccoli, rårivna morötter och tinade ärtor är också gott som tillbehör.

Köper kräftost på tub!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.