Torskgratäng med dill och citron

image4 portioner
600 gram torsk
15 små körsbärstomater
2 dl vispgrädde
1 1/2 dl creme fraiche
2 msk dill (går bra med fryst)
1 msk chilisås
1-2 msk citronsaft
1 msk fisk eller hummerfond
salt & citronpeppar
1 dl riven lagrad ost

Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader
Tärna ner den halvtinade fisken i formen, jag tärnade min i lite större bitar. Fördela ut ett gäng körsbärstomater. Rör ihop grädde, crème fraiche, dill, chilisås, fond + citronsaft. Salta & peppra fisken innan du häller över röran. Riv över lite ost och skjuts in i ugnen. När gratängen fått vacker färg, så där efter 20 minuter så är den klar att serveras.

Jennys matblogg

Taggat:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: