Chokladmousse med mjölkchoklad och hallon

img_3189

Ingredienser för 4 personer

1,5 dl vispgrädde
160 gr Marabou mjölkchoklad
1 ägg
0,75 dl vaniljkesella

Hallon

Gör så här
Vispa grädden.
Smält chokladen över ex. vattenbad.
Vispa upp ägget och tillsätt den smälta chokladen under omrörning.
Rör ner kesellan och sist den vispade grädden.
Häll upp i glas och låt det stå kallt i minst 2 timmar.

Innan servering så strö över ”smulad” hallon.

Recept här!

Taggat:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: