Parmesangratinerad torsk

3-4 portioner

400 gram torskblock
75-100 gram parmesanost, riven
2 dl crème fraîche
1 st vitlöksklyfta
0,25 st citron, saften från ca 2 klyftor
1 tsk basilika, torkad
1/4 tsk salt
1 krm svartpeppar

Sätt ugnen på 200 grader.

1. Lägg det halvtinade torskblocket i en ugnsfast form.
2. Riv parmesanosten och blanda med creme fraiche i en bunke. Pressa i vitlök och citronsaft.
3. Krydda med basilika, salt och peppar och bred ostblandningen över fisken.
4. Sätt in i ugnen ca 35 min eller tills osten har fått en fin gyllenbrun yta.

Recept här!

Annonser

Taggat:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: