Smörstekta vårprimörer

 

6 portioner

1 bunt grön sparris
1 knippe späda morötter
1 bunt salladslök
25 g smör
200 g små fina ärter
salt
sv.peppar

1.Bryt av den nedersta delen på sparrisstjälkarna. Skrapa morötterna. Ansa salladslöken. Skär grönsakerna i bitar på snedden.
2.Fräs morötterna 4 min. i omgångar under omrörning. Tillsätt sparris och lök. Fräs ytterligare 6-8 min. tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt ärterna mot slutet och låt dem bli genomvarma. Smaka av med salt och peppar.

Hittade receptet i Matmagasinet 16-04

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.