Ajvargratinerad torsk

4 portioner
450-500g torskfilé
0,75 tsk salt
2 krm svartpeppar, malen
150 g ajvar relish, mild
2 dl creme fraiche
75 g grana padano
0,5 kruka basilika
eller 1 msk. torkad basilika

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Torsk: Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form.
3. Blanda ihop ajvar relish med creme fraiche och riven grana padano. Skölj och finhacka basilika och blanda i. Bred röran över fisken och sätt in i ugnen ca 20 min.
4. Tillbehör: Pressad potatis eller bulgur/ris

Tasteline.com

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: