Smakrik festgryta med kyckling

8-9 portioner

1 kg kycklingfiléer
(400 g champinjoner)
4 msk konc. kalvfond
4 dl vatten
1 gul lök
1/2 dl tomatpuré
1/2 msk paprikapulver
1/2 msk curry
2 msk vinbärsgelé
4 tsk dijonsenap
2 dl crème fraîche
2 dl grädde
1 pkt bacon
1 röd paprika
1 1/2 msk tamarisoja
Salt, peppar

Strimla kycklingen i mindre bitar.
Hacka löken och fräs i smör, rör ner kryddorna.
Stek kycklingen tillsammans med bacon. Finhacka paprikan.
Rör ner allt i en större gryta. Smaka av med salt, peppar och tamarisoja. Låt allt puttra i ca 20 minuter.

Receptinspiration från 56kilo.se

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: