Sillahallens torskrygg med bacon och gräslök

4 portioner

3-4 st torskrygg
2 krm citronpeppar
3/4-1 tsk salt
1/2 paket bacon (70 g)
1 – 2 scharlottenlökar, finhackade
2 dl crème fraîche
1 dl grädde + 1 dl vatten
1 msk fransk senap
1 dl gräslök
1 dl riven ost

Gör så här:
Salta och peppra torsken.
Lägg i ugnsfast form.
Blanda samman alla övriga ingredienser utom osten.
Förstek bacon och lök. Häll över fisken och sist strö över riven ost.
In i ugnen på 225°C i 20-25 min.

Servera med pressad potatis, lättkokt broccoli och en sallad. Äter du lågkolhydrat servera ev. blomkålsris.

Gourmetmorsan med lite ändringar!

I omniaugn: Full låga i ca 20 min sedan halvfart i ytterligare 20 min.

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: