Fylld och gratinerad frukostkorv

4 portioner
4 frukostkorvar

Fyllning:
75 g philadelphiaost
2 msk bostongurka
2 tsk senap, valfri
1 dl riven ost
1/4 gul lök, finhackad
Salt och svartpeppar

Ketchupgrädde
1 dl grädde
1 dl vatten
2 msk ketchup eller chilisauce
ev. sambal oelek

Skåra upp korvarna på längden – gärna enligt V-stilen, d.v.s. så att du får som ”raviner” längs med korvarna. (Mer plats till fyllningen…) Blanda övriga ingredienser till fyllningen och fördela den i korvarna. Smörj en ugnssäker form och lägg i korvarna.

Rör ihop grädde, ketchup (chilisauce) och sambal. Häll ketchupgrädden över korvarna. Gratinera mitt i ugnen på 200 grader i 25-30 minuter. Servera med potatismos och eventuellt mer av bostongurkan!

Receptinspiration

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: