Toast skagen

4 portioner

2 msk majonnäs
3 msk crème fraiche
(1/2 msk pressad citronjuice)
100 g skalade räkor
+ räkor till dekoration
2 msk hackad rödlök
3 msk dill
salt & peppar
4 brödskivor
smör

Hacka räkorna och krama ut vätska. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, rödlök, dill + salt och peppar.
Räkorna ska blandas i precis innan servering annars finns risken att röran blir lös av vätskan från räkorna. Skär ut rundlar från brödskivorna.
Hetta upp en stekpanna och stek bröden i smör tills de är gyllenbruna.

Lägg en klick med röra på varje bröd och dekorera med dill, citron och ev. löjrom eller räkor.

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: