Torskrygg med ädelosttäcke

4 portioner
3-4 torskryggfiléer
salt, vitpeppar
150 g bavaria blue
2 dl creme fraiche
1/2 dl grädde
1/2 dl vatten
salt, peppar

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 gr.
Lägg de tinade torskryggfiléerna i en smord ugnsform, salta och peppra något.
Skiva ädelosten och lägg över fisken. Vispa ihop creme fraiche, grädde och smaka av med salt och peppar. Häll över fisken och gratinera i 25 minuter.

Jag hade Kvibille, ädel!

Serverade med pressad potatis, rårivna morötter, lättkokt broccoli och gröna ärter.

Receptet hittade jag hos 56kilo.se!

Taggat:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: