Sommarkorv

4 portioner
550 g falukorv, Deli
1 gul lök
2 – 2 1/2 dl grädde, 40%
1 dl vatten
1 dl hackad dill
2 msk riven pepparrot eller mer
1 msk dijonsenap
1/2 tsk salt
cocktailtomater

Skiva falukorv och lök. Halvera tomaterna och riv pepparroten.
Stek korv och lök i smör i en stekpanna. Häll på vatten och grädde.
Lägg i tomater, dill, dijonsenap (eller vanlig senap) och pepparrot.
Smaka av med salt. Låt allt småputtra ca 5 minuter.

Servera med potatis och grön- eller råkostsallad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.